Sculpture gel (vervangende nagel)

Grote nagel €17,50

Kleine nagels per stuk €10,00

Maximum bedrag €45,00

Met behulp van een NCM Sculpture Gel worden nagels gerepareerd. Hierdoor zien ze er weer uit als een nieuwe nagel.

Deze behandeling is zowel geschikt voor dames als heren. De gel is elastisch waardoor deze als niet storend wordt ervaren.

Geschikt voor:

  • schimmelnagels
  • traumanagels
  • stootnagels
  • ingroeiende nagels
  • afgebroken nagels

In het geval van een schimmelnagel kan de Sculpture Gel uitstekend gebruikt worden met product Samenwerkende Pedicures Kalknagel om thuis te gebruiken als behandeling tegen schimmelnagels. Hierdoor wordt  de schimmelnagel aangepakt en tegelijkertijd wordt de nieuwe nagel gestimuleerd in de groei.

Daarnaast heeft een nagelcorrectie ook een preventieve en een herstellende werking in het geval dat een nagel wil ingroeien. Deze nagel kun je begeleiden zodat het mooi uit de nagelwal blijft.

De aangedane nagel of een stuk van de nagel wordt eerst zoveel mogelijk weg gefreesd. Vervolgens wordt de Sculpture Gel aangebracht en gemodelleerd tot een nieuwe nagel. De nagel wordt uitgehard onder een UV lamp. Aansluitend wordt de nagel mooi in model gevijld en indien gewenst voorzien van een gellak.

 

Vanuit de nagelwortel is een mooie, gezonde nagel terug gegroeid.

Er is een duidelijk verschil te zien tussen oud en nieuw.

Deze dame heeft ooit haar nagel verloren, een zogenoemde trauma-nagel kwam daarvoor terug. Aan 1 kant groeide deze steeds in en dit zorgde voor een ontsteking.
Ook stootte de nagel tegen de voorkant die bol stond, ook zeer pijnlijk. 1ste afspraak drukvrij gelegd om tot rust te komen en ruimte te creëeren om verder ingroeien te voorkomen. Dit een paar keer herhaald en na een aantal afspraken kon er een Sculpture-Gel worden geplaatst. De nagel word gelift en de voorkant word naar beneden geduwt zodat de nagel weer mooi door kan groeien. De nagel is mooi meegegroeid en heeft nu een prachtige gellak!

De gewenste herhaalbehandeling van de aangebrachte Sculpture Gel nagel is na 4-6 weken (afhankelijk van de snelheid waarin de nagel groeit).

De Sculpture Gel nagel wordt dan ingekort en afgevlakt d.m.v. polijsten om de gezonde groei en vorm van de nagel te behouden.

Deze kan NIET geknipt worden.

Nagelbeugel €15,00 - €25,00

Een nagelbeugel wordt gebruikt om de vorm van de teennagel te beïnvloeden. Vaak wordt dit gedaan om het ingroeien van de nagel tegen te gaan of te voorkomen. De teennagel kan soms krom gaan staan, waardoor er een soort ‘tunnel’ ontstaat. De zijkanten van de nagel drukken dan, zolang de nagel blijft groeien, steeds verder in de huid. Dit kan erg pijnlijk zijn. Een nagelbeugel zorgt ervoor dat de nagel weer recht wordt getrokken en de uiteinden van de nagel niet meer in de huid kunnen groeien.

Ik meet op welke nagelbeugel het best op jouw nagel past en zet deze vast met de sculpture gel die ik vaker gebruikt bij een nagelreparatie.

Ik bewerk de nagel zodat deze geen pijn meer kan veroorzaken. De nagelbeugel kan minimaal 6 weken blijven zitten. 

Het plaatsen van een nagelbeugel kost €25,-.                    Inclusief een complete behandeling €15,-